Καϊλή σε Θεοχαρόπουλο: Φέρε πίσω την έδρα

21/01/19 • 14:54 | UPD 21/01/19 • 14:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Εύα Καϊλή κατηγορεί τον Θεοχαρόπουλο οτι διεκδικεί έναν ακόμα διορισμό, ενώ του θυμίζει ότι έχει εκλεγεί χωρίς σταυρό

Να παραδώσει άμεσα την έδρα του και να την επιστρέψει στην Δημοκρατική Παράταξη, καλεί η Ευα Καϊλή τον Θανάση Θεοχαρόπουλο που διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα από την Φώφη Γεννηματά, μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Αναλυτικά η Ευα Καϊλή:

Προς Θ.Θεοχαρόπουλο: Το ΠΑΣΟΚ σε δέχτηκε σαν πολιτικό με αρχές, συστρατεύτηκες με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας. Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό…

Η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη, για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει πρακτική που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη. Η στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας για τις Πρέσπες έχει εκφραστεί από την πρόεδρο Φ. Γεννηματά.

Δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες. Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη.

Copy link
Powered by Social Snap