Καμμένος στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Αν δεν έχουμε εικόνα από τα Σκόπια δεν θα γίνει τίποτα

11/01/19 • 15:15 | UPD 11/01/19 • 15:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ  ακύρωσε και την συνέντευξη στο Star.

Ακυρώνει τα πάντα ο Πάνος Καμμένος με την ελπίδα ο Ζόραν Ζάεφ να μην έχει βρει τους δύο βουλευτές που του λείπουν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ  ακύρωσε και την συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο Star.

«Θα είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση. Αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στα Σκόπια, ούτε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα γίνει, ούτε θα δώσω τηλεοπτική συνέντευξη. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι θα ζητήσω κατά συνείδηση να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχουν έκτακτες κρίσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους βουλευτές του εξουσιοδότηση να ζητήσει από τον Τσίπρα να να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά με αυτή την πρόταση  συμφώνησαν μόνο οι Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Κώστας Κατσίκης.

Οι υπόλοιποι βουλευτές Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς και ο παριστάμενος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, αρνήθηκαν λέγοντας ότι δεν μπορεί να παρθεί μία τέτοια απόφαση καθώς δεν ήταν απούσες οι κυρίες Κουντουρά και Χρυσοβελώνη.

Στη συνεδρίαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές του κόμματος, εκτός από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Δεν παραβρέθηκαν δύο άλλα μέλη της κυβέρνησης που δεν είναι βουλευτές: o Τέρενς Κουίκ  και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Βγάλτε φωτογραφίες για να μην κάνετε σενάρια» είπε προς τους εκπροσώπους του τύπου, προσθέτοντας πως «τον Κόκκαλη λέγανε πως τον είδανε σε καφέ την Τετάρτη (ημέρα που ήταν προγραμματισμένη αρχικά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας) ενώ ήταν στην Αχαϊα».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο κ. Καμμένος είπε ότι η εμπλοκή που υπάρχει σύμφωνα με τον ίδιο στα Σκόπια σχετικά με την συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση είναι αιτία για να αναβληθεί το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Copy link
Powered by Social Snap