Κικίλιας: Μας προβληματίζει ο χειρισμός της κυβέρνησης σε ζητήματα τάξης και ασφάλειας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κικίλιας: Μας προβληματίζει ο χειρισμός της κυβέρνησης σε ζητήματα τάξης και ασφάλειας
Κικίλιας: Αποσπάσεις και μετατάξεις αποδυνάμωσαν τα νοσοκομεία

Στην οδό Σκουφά όπου το πρωί σημειώθηκε έκρηξη έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως είπε σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, «το πρώτο μέλημα μας είναι η υγεία του αστυνομικού», τον οποίο όπως είπε θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτός ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας πρέπει να σταματήσει. Μας προβληματίζει ότι έγινε αυτό το χτύπημα, χωρίς καν τηλεφώνημα και δείχνει την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Όλοι αυτοί που με τη ρητορική του μίσους, στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή τρομοκρατική βία, κάνουν μεγάλο κακό. Ως Νέα Δημοκρατικά μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χειρίζεται τα θέματα τάξης και ασφάλειας της χώρας», ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=n_2w6VaaMM4

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version