«θέλετε δεν θέλετε θα φύγετε»

ΝΔ για δηλώσεις Πολάκη: Επεσαν οι μάσκες, έχουμε να κάνουμε με αδίστακτο καθεστώς

17/10/18 • 14:35 | UPD 17/10/18 • 14:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μετά και τις νέες δηλώσεις που αποκαλύφθηκαν ότι έκανε ο Παύλος Πολάκης για την δικαιοσύνη. 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μετά και τις νέες δηλώσεις που αποκαλύφθηκαν ότι έκανε ο Παύλος Πολάκης για την δικαιοσύνη. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει χαρακτηριστικά ότι:

«Οι μάσκες έπεσαν. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία. Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της. Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα φύγουν. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι όλων των Ελλήνων και όχι ένας κυνικός συνεταιρισμός εξουσιομανών».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του Παύλου Πολάκη ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές μόνο αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές ήρθε το σημερινό ηχητικό-ντοκουμέντο από ταparapolitika.gr   για να φανερώσει όλο το σχέδιο που έχει κατά νου.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, λέει ότι: «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Μάλιστα στην συνέχεια τονίζει ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά προσθέτει τονίζει ότι «έτσι είναι. «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».