Μάρκου στο EleftherosTypos.gr: «Ο Τσίπρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να μας κοροϊδέψει»

15/09/18 • 10:18 | UPD 15/09/18 • 22:18

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Τελευταίο επιθανάτιο ρόγχο» χαρακτήρισε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ

«Τελευταίο επιθανάτιο ρόγχο» χαρακτήρισε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο stand του Ελεύθερου Τύπου είπε ότι ο πρωθυπουργός ήρθε στην πόλη για να κοροϊδέψει, να μοιράσει μπαξίσια και ευχήθηκε να το έχει καταλάβει ο κόσμος. Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει έστω μία μέρα παραπάνω στην εξουσία.

Σε ότι αφορά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ότι στην ομιλία του θα παρουσιάσει μία συμπαγή και συνεκτική πρόταση. «Δεν θα έρθει να μοιράσει φιλοδωρήματα. Θα μιλήσει ως μελλοντικός πρωθυπουργός. Θα βάλει ψηλά στην ατζέντα ζητήματα όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό, τα οποία καταστρέφουν τους αιμοδότες της οικονομίας», είπε. Πρόσθεσε ότι θα μιλήσει για το κράτος Πρόνοιας, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι κοστολογημένο.

Αριστερά η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου και δεξιά ο δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου, Άγγελος Αγγελίδης

Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι ο κ. Τσίπρας αστειεύεται και το κάνει σε μία πόλη που την έχει ξευτιλίσει. «Ξεπουλάμε την πατρίδα μας και την περηφάνια μας», είπε προσθέτοντας ότι στα «πηγαδάκια» της Βουλής υπάρχουν κυβερνητικοί βουλευτές που εκμυστηρεύονται στους συναδέλφους τους ότι θα υπερψηφίσουν με βαριά καρδιά τη συμφωνία των Πρεσπών.