Σαρίδης στο EleftherosTypos.gr: «Η οικονομική επιτροπεία συνεχίζεται»

12/09/18 • 12:07 | UPD 12/09/18 • 17:25

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την πεποίθηση του ότι η οικονομική επιτροπεία συνεχίζεται εξέφρασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης. Με συνέντευξη που παραχώρησε στο stand του Ελεύθερου Τύπου στην 83η ΔΕΘ

Την πεποίθηση του ότι η οικονομική επιτροπεία συνεχίζεται εξέφρασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης. Με συνέντευξη που παραχώρησε στο stand του Ελεύθερου Τύπου στην 83η ΔΕΘ, εκτίμησε ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας δεν θα είναι εύκολη και ζήτησε να «πέσουν» περισσότερα χρήματα στην αγορά ώστε να υπάρχει ανάπτυξη.

Χαρακτήρισε «μικρό θετικό βήμα προς τα μπρος» τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της 83ης ΔΕΘ. Τάχθηκε υπέρ της μείωσης της φορολογίας και της δημιουργίας ενός περισσότερου φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω φιλοσοφίας δεν είναι κόμμα επενδύσεων και το έχει αποδείξει ως κυβέρνηση.

Αριστερά ο Γιάννης Σαρίδης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων και δεξιά ο δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου Αγγελος Αγγελίδης

Τέλος, τόνισε ότι αν η συμφωνία των Πρεσπών επικυρωθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, «τότε θα είναι το κύκνειο άσμα για τη Μακεδονία» και υπογράμμισε ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη διενέργεια εθνικών εκλογών τον Μάιο του 2019 «οπότε θα υπάρξει αλαλούμ καθώς η μισή Ελλάδα θα είναι υποψήφια».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: