Στη ΔΕΘ έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας [βίντεο]

08/09/18 • 09:53 | UPD 08/09/18 • 09:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν έξω από το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo.

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν έξω από το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, στελέχη και φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων της Έκθεσης και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ξενάγηση στα περίπτερα.

Με την καθιερωμένη βόλτα στους χώρους της Έκθεσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου των ΗΠΑ, τιμώμενης χώρας για το 2018.

Nωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τη διοίκηση του ΔΕΘ και το σωματείο των εργαζομένων. Τον συνοδεύουν μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, η υφυπουργός ΜΑΘ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορούμε να οραματιστούμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από 8 χρόνια που ο πρωθυπουργός που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στις κάμερες. «Είναι σημαντική στιγμή και για τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη που μπορεί να γίνει εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων», συμπλήρωσε.

Πηγή: thestival.gr