Παπακώστα σε Καμμένο: Ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

28/08/18 • 13:18 | UPD 28/08/18 • 14:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από περίπου μια ώρα ολοκληρώθηκε η κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Πάνος Καμμένος με την Κατερίνα Παπακώστα.

Μετά από περίπου μια ώρα ολοκληρώθηκε η κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Πάνος Καμμένος με την Κατερίνα Παπακώστα.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο των ΑΝΕΛ στη Βουλή και εν αναμονή του ανασχηματισμού οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την κ. Παπακώστα να μπαίνει στην κυβέρνηση μέσω των ΑΝΕΛ.

Η κ. Παπακώστα, στις δηλώσεις της μετά το πέρα της συνάντησής της με τον κ. Καμμένο, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κυβέρνηση με τη φράση « ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού».

Η κ. Παπακώστα τόνισε ότι σκοπός ήταν η συνεργασία του κόμματός της με τους ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα.

Καμμένος: Οι άλλοι άλλαξαν, όχι εμείς

Προγραμματική σύγκλιση των ΑΝΕΛ με το κόμμα της κ. Παπακώστα επεσήμανε ότι υπάρχει ο Πάνος Καμμένος αφήνοντας και αυτός ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, η πρόεδρος του ΝΕΟ να βρεθεί στο κυβερνητικό σχήμα, μέσω των ΑΝΕΛ, την επομένη του ανασχηματισμού που επίκειται.

«Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια…

Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός.

Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική  σύγκλιση,  σηματοδοτώντας αυτό που είπε  ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων…

Εμείς δεν αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση.