Την Δευτέρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και «ξεκλειδώνει» τον ανασχηματισμό

24/08/18 • 22:53 | UPD 24/08/18 • 22:54

Α.Ν.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής  ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του Κόμματος.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής  ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα των αλλαγών τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον κυβερνητικό σχηματισμό, χωρίς όμως να συζητηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο κόμμα.

Κατά την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την Δευτέρα το απόγευμα με τις αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος να «προλαβαίνουν» αυτές του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης ήταν στρατηγικού χαρακτήρα και αφορούσε ουσιαστικά το πώς θα ισχυροποιηθεί το κόμμα για να αντιμετωπίσει τα αυξημένα καθήκοντα της επόμενης περιόδου.

Η Κεντρική Επιτροπή είναι το αρμόδιο όργανο για την εκλογή του νέου γραμματέα και η συνεδρίασή της θα ανοίξει το δρόμο για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Copy link
Powered by Social Snap