Με Καβάφη σχολίασε η ΝΔ την υποτιθέμενη έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

20/08/18 • 14:36 | UPD 20/08/18 • 14:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι το Μαξίμου δεν βρήκε το παραμικρό να πει για την δήλωση του Ρέκλινγκ για το κακό που έγινε στην χώρα στο δεύτερο μισό του 2015 ενώ αφιέρωσε και κάποιους στίχους του Καβάφη στον Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της πληροφορίας ότι θα στήσει... φιέστα στην Ιθάκη. 

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι το Μαξίμου δεν βρήκε το παραμικρό να πει για την δήλωση του Ρέκλινγκ για το κακό που έγινε στην χώρα στο δεύτερο μισό του 2015 ενώ αφιέρωσε και κάποιους στίχους του Καβάφη στον Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της πληροφορίας ότι θα στήσει… φιέστα στην Ιθάκη. 

Αναλυτικά:

«Το κατά τ’ άλλα λαλίστατο Γραφείο Τύπου του Μαξίμου δεν βρήκε λέξη να πει για τη δήλωση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ ότι “η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε, αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015” και ότι “το κόστος που πλήρωσε η χώρα γι’ αυτό το επεισόδιο τιμολογείται από 86 δισ. έως 200 δισ. ευρώ”.

Ελπίζουμε να το κάνει αύριο ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια των πανηγυρισμών του για τη δήθεν καθαρή έξοδο από το τρίτο μνημόνιο, το οποίο δεν θα υπήρχε, αν δεν είχε μεσολαβήσει η δική του καταστροφική διακυβέρνηση.

Υ.Γ. Καθώς φημολογείται ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Ιθάκη για τη νέα επικοινωνιακή φιέστα του, η Νέα Δημοκρατία του αφιερώνει προκαταβολικά τους στίχους του Καβάφη:

“Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο.
Αλλά δεν έχει να σε δώσει τίποτα πια”».

Copy link
Powered by Social Snap