Πανικόβλητο το Μαξίμου από την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για τα προπαγανδιστικά sms την ώρα της τραγωδίας στο Μάτι    

12/08/18 • 17:53 | UPD 12/08/18 • 17:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Μέγαρο Μαξίμου 24 ώρες μετά την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής  για τα προπαγανδιστικά sms μέσα στον πανικό επέλεξε να απαντήσει με αοριστολογίες και ύβρεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου 24 ώρες μετά την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για τα προπαγανδιστικά sms την ώρα της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι μέσα στον πανικό επέλεξε να απαντήσει με αοριστολογίες και ύβρεις.

Η κυβέρνηση και το πρωθυπουργικό επιτελείο δεν μπόρεσε να βρει καμία πειστική απάντηση και παραμένουν απίστευτα εκτεθειμένοι από το γεγονός της πολιτικής προπαγάνδας που επιχείρησαν να κάνουν μέσω ενημερωτικών μηνυμάτων την ώρα που όλη η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς και θρηνούσε για την τραγωδία που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Μάτι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση από το πρωθυπουργικό γραφείο ανάφερε τα εξής:

«Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «αποβράσματα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και  η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας  κατά της κυβέρνησης.

Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Ελεύθερου Τύπου: Τα sms της μακάβριας προπαγάνδας της κυβέρνησης για την πυρκαγιά

Διαβάστε επίσης: Πολιτικός «σεισμός» από την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για τα sms της μακάβριας προπαγάνδας για την πυρκαγιά

Copy link
Powered by Social Snap