ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Για μόλις μία ώρα πήγε ο Τσίπρας στο Μάτι, μία εβδομάδα μετά την τραγωδία

30/07/18 • 09:56 | UPD 30/07/18 • 11:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε μία… ιδιωτική επίσκεψη στο Μάτι προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές στην περιοχή από την φονική πυρκαγιά που σκότωσε πάνω από 90 άτομα.

Σε μία… ιδιωτική επίσκεψη στο Μάτι προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές στην περιοχή από την φονική πυρκαγιά που σκότωσε πάνω από 90 άτομα.

Ο κ. Τσίπρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε στα καμμένα, συνομίλησε με υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ που αποκαθιστούν τις ζημιές στην περιοχή, ενώ συνάντησε και πολίτες με τους οποίους συνομίλησε.

Όπως ανακοινώθηκε εκ των υστέρων από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία-βόμβα από το ΕΚΑΒ: Είχαμε από τις 21:50 παραλάβει νεκρό από την πυρκαγιά

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο».