ΝΔ: Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών και το απέκρυψε

29/07/18 • 15:31 | UPD 29/07/18 • 15:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ στην κυβέρνηση με αφορμή τα τραγικά γεγονότα. Τονίζει πως η κυβέρνηση «οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων», ενώ «δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση».

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με αφορμή τα τραγικά γεγονότα. Τονίζει πως η κυβέρνηση «οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων», ενώ «δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση».

«H κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων.

«Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Copy link
Powered by Social Snap