«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις συντάξεις: «Ο Τσίπρας τις κόβει ανερυθρίαστα»

07/07/18 • 11:14 | UPD 07/07/18 • 11:14

Newsroom eleftherostypos.gr

κληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στο Αλέξη Τσίπρα άσκησε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στο Αλέξη Τσίπρα άσκησε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με την άρνηση του πρωθυπουργού να δεχθεί την τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μη περικοπή των συντάξεων.

«Ο κύριος Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συντάξεις ανερυθρίαστα», είπε ο κ. Κικίλιας, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό.

«Το θέμα των συντάξεων δεν λύνεται ανάμεσα σε ένα τσιγάρο κι έναν καφέ, θέλει σοβαρή μελέτη και όπως είπε και ο πρωθυπουργός όλα θα γίνουν στην ώρα τους», απάντησε στον σταθμό μας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

Ο πρωθυπουργός δεν επιτρέπεται να παίξει προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων με αναβολή των περικοπών για έξι μήνες κι αν θέλει πραγματικά να μην περικοπούν οι συντάξεις δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ζήτησε επίσης να αλλάξει ο νόμος για τις συντάξεις χηρείας.

Copy link
Powered by Social Snap