ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 08:30 δίνει ο Πάνος Καμμένος

03/07/18 • 07:24 | UPD 03/07/18 • 07:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου δίνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στις 08:30 το πρωί.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου δίνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στις 08:30 το πρωί.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία έρχεται σε συνέχεια της μυστηριώδους απουσίας του από το υπουργικό συμβούλιο με τον Αλέξη Τσίπρα που συνεδρίασε χθες, Δευτέρα.

Η συνέντευξη, γίνεται σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες για να απαντήσει ο κ. Καμμένος όσον αφορά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις ενταξιακές διαδικασίες της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Χθες πάντως αναφερόμενος στο Σκοπιανό είπε: «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Η απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, η απουσία του οφειλόταν στο βεβαρημένο πρόγραμμά του δεν του επέτρεπε να φύγει από το γραφείο του κόμματός του και να παρευρεθεί στο υπουργικό συμβούλιο, λόγω «κρίσιμων τηλεφωνικών συνομιλιών».

Την ίδια ώρα, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την απουσία του κυβερνητικού εταίρου του, καθώς οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν από την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου.