Τι είπε το Μαξίμου για την απουσία του

«Καψώνι» από Καμμένο: Δεν πήγε στο υπουργικό και δίνει συνέντευξη Τύπου στις 8:30 το πρωί!

02/07/18 • 23:16 | UPD 02/07/18 • 23:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πάνος Καμμένος δεν έδωσε το παρών στο υπουργικό συμβούλιο και αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει σενάρια. 

Ο Πάνος Καμμένος δεν έδωσε το παρών στο υπουργικό συμβούλιο και αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει σενάρια. 

Ο Πάνος Καμμένος, δικαιολόγησε την απουσία του λέγοντας ότι είχε συναντήσεις και τηλέφωνα και δεν είχε χρόνο για να φύγει από το γραφείο του στην Βολή και να μετακινηθεί λίγα μέτρα πιο εκεί που συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο.

Ολα αυτά λίγες ώρες μετά την δήλωσή του  περί αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση όταν θα έρθει στην Βουλή η ψηφοφορία γι το σκοπιανό. Πολλοί εκτιμούν ότι με την σημερινή του απουσία ο κ. Καμμένος θέλησε έτσι πιθανότατα να στείλει ένα μήνυμα για τις προθέσεις του όσον αφορά στην κυβερνητική τους συνεργασία.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο κ. Καμμένος είπε  ότι αυτά είναι σενάρια των δημοσιογράφων.

Λόγω του θορύβου που προκλήθηκε, κυβερνητική πηγή έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για την απουσία του την οποία απέδωσε σε «σημαντικές τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Η ίδια αρμόδια πηγή έσπευδε να σημειώσει πως «δεν υπάρχει θέμα».

Μάλιστα ο υπουργός Αμυνας , θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 08.30 το πρωί (!) για την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην οποία η ΠΓΔΜ αναμένεται να λάβει πρόσκληση ένταξης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μια ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου σχετικά με τη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ την προηγούμενη εβδομάδα στην οποία συμμετείχε ο ίδιος.

Χθες πάντως αναφερόμενος στο Σκοπιανό είπε: «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».