ΝΔ για ΦΠΑ στα νησιά: Η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις μας 

29/06/18 • 18:53 | UPD 29/06/18 • 18:56

Newsroom eleftherostypos.gr

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της χαιρέτισε με θέρμη την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της χαιρέτισε με θέρμη την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα» υπογραμμίζει η ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση « χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα» υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι κάτι «που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».