Τζανακόπουλος για Λαζαρίδη: Μου κάνει εντύπωση ο χρόνος της παραίτησης

26/06/18 • 15:37 | UPD 26/06/18 • 15:37

Την άποψη πως δεν δημιουργείται πρόβλημα στην κυβέρνηση από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη εξέφρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την άποψη πως δεν δημιουργείται πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κυβερνητική σταθερότητα ωστόσο παρατήρησε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τον χρόνο που επέλεξε ο βουλευτής να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, λίγο μετά την ιστορική συμφωνία του Eurogroup.

Διαβάστε ακόμα: Ψήφισε και μετά παραιτήθηκε ο Λαζαρίδης για το Σκοπιανό! Αναταραχή στους ΑΝΕΛ

«Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε σε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος στην πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Κωλοτούμπα για την ψήφιση της συμφωνίας στο Σκοπιανό

«Η πρόταση του Καμμένου για την αυξημένη πλειοψηφία ήρθε μετά από την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. Και ο πρωθυπουργός και ο Πανος Καμμένος όποτε έχει προκύψει πρόβλημα συζητούν με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό όλες τις προτάσεις. Αυτό θα γίνει και τώρα», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος