Γιώργος Αμυράς: Καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τη Ν.Δ.

22/06/18 • 13:15 | UPD 22/06/18 • 13:15

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αντί για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Γιώργος Αμυράς.

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αντί για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Καλύτερο – σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση – θα ήταν να συνεργαστεί με τον Κυριάκο γιατί είναι πιο μεταρρυθμιστής. Έχει τα βαρίδιά του αλλά γι’ αυτό χρειάζεται μία μεταρρυθμιστική ώθηση, πραγματικά φιλελεύθερη», ανέφερε στη συνέντευξή του στο «ΣΚΑΪ».

«Αν δούμε ότι το Ποτάμι δεν θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία, τότε θα πρέπει συνολικά να βγάλει έναν χάρτη και να πει, μπορώ να συνεργαστώ με τον Κυριάκο, μπορώ να συνεργαστώ με τον Τσίπρα», τόνισε σχετικά με το ζήτημα αυτόνομης ή μη καθόδου του Ποταμίου στις ερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Ποτάμι και να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, ενώ δήλωσε περήφανος «Ποταμίσιος».

«Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε ότι «το Ποτάμι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές μετά τη συμμετοχή του στο ΚΙΝΑΛ. Τώρα υπάρχουν περιθώρια αυτόνομης πορείας; Θα το δούμε»