ΝΔ για Δημήτρη Καμμένο: Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία

17/06/18 • 15:32 | UPD 17/06/18 • 15:32

Κόβει κάθε συζήτηση και φημολογία περί φλερτ  με τον προσφάτως διαγραφέντα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο,βάζειη ΝΔ.

Κόβει κάθε συζήτηση και φημολογία περί φλερτ  με τον προσφάτως διαγραφέντα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, βάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανώτατες πηγές από την Πειραιώς ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Δημήτρη Καμμένο. «Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία της ΝΔ», σημείωναν χαρακτηριστικά οι αρμόδιες πηγές.

Από εκεί και πέρα σε άτυπη ενημέρωσή της η Πειραιώς υπογράμμιζε για τον κ. Δημήτρη Καμμένο, πως ήταν ο μόνος που εντέλει υπήρξε συνεπής με όσα θεωρητικά υποστηρίζει ο κ. Πάνος Καμμένος.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σημείωσε πως ουσιαστικά οι ΑΝ.ΕΛ. εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Όπως σημείωσε, ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για τη Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Για όσους τον κατηγορούν για διαπλοκή, υπογράμμισε πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝ.ΕΛ. δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Copy link
Powered by Social Snap