«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ»

Πώς απαντά η ΝΔ στην αθλιότητα Τζανακόπουλου για τον Μητσοτάκη και την Χρυσή Αυγή

15/06/18 • 15:02 | UPD 15/06/18 • 15:41

Με σκληρά λόγια απαντά η ΝΔ στην αθλιότητα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή.

Με σκληρά λόγια απαντά η Νέα Δημοκρατία στην αθλιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για τον αποθράσυνσης του φασιστικού εσμού της Χρυσής Αυγής.

Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, δήλωσε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον περάσει από τον πανικό στην παράκρουση. Η ΝΔ, παρά τις προκλήσεις, αντιμετωπίζει το σοβαρό εθνικό ζήτημα με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα».

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αυτός ευθύνεται αποκλειστικά για τον αποθράσυνσης του φασιστικού εσμού της Χρυσής Αυγής.

«Είναι πλέον φανερό πως η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με την στάση της το κουτί της Πανδώρας. Έχει απελευθερώσει τα πιο αντιδραστικά αντανακλαστικά ακραίων κύκλων και έχει νομιμοποιήσει το τέρας του εθνικισμού.

Ακραίες ιδεολογίες που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κυρίου Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν από λίγη ώρα ο Χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης από το ιερό βήμα της Βουλής των Ελλήνων κάλεσε τον Ελληνικό Στρατό σε πραξικόπημα. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που τέτοια πράγματα ακούγονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ευθύνη για την αποθράσυνση του εθνικιστικού εσμού βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη».

Το επεισόδιο με τον Μπαρμπαρούση στην Βουλή

Ξεπέρασε κάθε όριο η προκλητικότητας της Χρυσής Αυγής η οποία δια του βουλευτή της Μπαρμπαρούση κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο χαρακτηρίζοντας τους απάτριδες.

Μάλιστα ζήτησε τα κεφάλια Τσίπρα και Παυλόπουλου στις Πρέσπες.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Προκαταρκτική εξέταση γα Μπαρμπαρούση, σκέφτονται να τον διώξουν στην Χρυσή Αυγή