ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση για συμφωνία στο Σκοπιανό

07/06/18 • 13:52 | UPD 07/06/18 • 13:52

Μήνυμα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να μη δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό με μία συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων μας

Μήνυμα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να μη δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό με μία συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας στέλνει η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «διά του αρμόδιου τομεάρχη της Γιώργου Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 17:45 επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, που θέλει τον κ. Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τη χώρα με μία συμφωνία με την πΓΔΜ.

Μέχρι τώρα ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση Προφανής στόχευση των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων. Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη, αν συναινέσει σε μία συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας».

Copy link
Powered by Social Snap