Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ένα χρόνο από το θάνατο του πατέρα του [εικόνα]

29/05/18 • 13:48 | UPD 29/05/18 • 13:48

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σήμερα και ο γιος του και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα λιτό tweet και μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλύπτει ότι «δεν πέρασε ούτε μια μέρα» που δεν τον έχει στη σκέψη του.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες ώρες της 29ης Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Ο γιος του και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα λιτό tweet και μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλύπτει ότι «δεν πέρασε ούτε μια μέρα» που δεν τον έχει στη σκέψη του.

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αλλά δεν πέρασε ούτε μια μέρα χωρίς να τον έχω στη σκέψη μου» γράφει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου του 2017, σε ηλικία 99 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1918 στα Χανιά. Ήταν δευτερότοκος γιός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη και κατάγεται από οικογένεια με μακρά πολιτική παράδοση και είχε συγγενική σχέση με τον ηγέτη των Φιλελευθέρων Ελευθέριο Βενιζέλο.

Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου απεφοίτησε με άριστα λίγο πριν από την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, το 1940.