Ένας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο στα Χανιά

26/05/18 • 08:50 | UPD 26/05/18 • 08:50

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, στις 11:00 το πρωί, καθώς την Τρίτη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την 29η Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Στην Κρήτη βρίσκεται ήδη η οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη.

Την ίδια ώρα, στο νησί βρίσκεται και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο καθώς και οι: Αλεξία, Κώστας Μπακογιάννης, Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων

«Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια, του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σας ενημερώνουμε ότι θα τελεστεί το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 11π.μ., ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο στη Μητρόπολη Χανίων».