Γεννηματά στη Βουλή: Ζητώ εκλογές, στέρεψε το αφήγημα Τσίπρα

23/05/18 • 12:00 | UPD 23/05/18 • 12:00

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Βουλής η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Βουλής η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

«Το πολιτικό σας αφήγημα στέρεψε. Η ελπίδα δεν ήρθε ποτέ» τόνισε η κ. Γεννηματά η οποία επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές: «Ζητάω εκλογές γιατί το επόμενο διάστημα θα έρθουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου. Η έξοδος από το μνημόνιο Τσίπρα οδηγεί σε νέο πρόγραμμα. Ζητώ εκλογές όχι μόνο γιατί διαλύσατε το σήμερα, αλλά γιατί υποθηκεύετε και το αύριο. Η κυβέρνηση σας δεν έχει νομιμοποίηση να συμφωνήσει το μέλλον του τόπου».

«Το χάσμα που χωρίζει την κυβέρνηση από την κοινωνία, κάθε μέρα μεγαλώνει. Ζητώ εκλογές γιατί η κυβέρνησή σας αποδεικνύεται ανίκανη και επικίνδυνη. Κατηγορώ την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί έπληξαν τα λαϊκά συμφέροντα στο όνομα της προάσπισής τους» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δείχνει «προκλητική ανοχή στη βία και την ανομία».

Παράλληλα η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι τη προβληματίζει και η στάση της ΝΔ. «Παρακολουθεί την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Αφήνετε, κύριοι της ΝΔ, τον κ.Τσίπρα να καθορίσει εν λευκώ τις εξελίξεις» τόνισε.

 

Copy link
Powered by Social Snap