Λεβέντης: Σε τρεις μήνες θα έχουμε εκλογές – Δεν θα «κατέβει» το Κίνημα Αλλαγής

17/05/18 • 16:27 | UPD 17/05/18 • 16:27

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, για το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές αλλά και για το Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση δεξιάς ενώ ανέφερε επίσης πως σε τρεις-τέσσερις μήνες θα γίνουν εκλογές στην χώρα και συνέχισε λέγοντας πως «από κακία και μονοφαγία θέλει ο Τσίπρας αλλαγή του εκλογικού νόμου» ενώ ερωτηθείς για το Κίνημα Αλλαγής ανέφερε πως αυτό  θα διαλυθεί και μπορεί να μην προλάβει να πάει σε εκλογές.

Όσο για την παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ κ. Σακελλαρίου ο κ. Λεβεντης ανέφερε: «Πού ήταν τόσα χρόνια να πει ότι πτωχεύαμε όταν όλοι έτρωγαν; Οι δικαστές προωθούν τα δικά τους συμφέροντα» ανέφερε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ήταν πάνω από όλα ο μισθός τους. Τις δικές τους συντάξεις δεν τις έκοψαν».

Όσον αφορά το Σκοπιανό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε πως η λύση για την ονομασία του είναι μια «βρώμικη δουλειά. Θα μπουν τα Σκόπια πρώτα στο ΝΑΤΟ και μετά θα γίνουν, αν γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές. Ίσως αναζητηθούν και άλλες ευθύνες. Ίσως πάμε και σε ειδικά δικαστήρια».