Τη Δευτέρα η επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

12/05/18 • 12:51 | UPD 12/05/18 • 12:52

Το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να επισκεφθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη

Το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να επισκεφθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κουκλατζή.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής είχε επισκεφτεί την Τουρκία στις 23 Μαρτίου, ως πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ – Τουρκίας, και είχε υποβάλει σχετικό αίτημα προς τις τουρκικές αρχές.

Υπήρξε τηλεφώνημα από τον τούρκο πρέσβη στις Βρυξέλλες, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη ότι θα τού χορηγηθεί η σχετική άδεια και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και ευρωπαίος αξιωματούχος που θα επισκεφτεί τους δυο Έλληνες, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και το λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.