Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Καμμένος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Καμμένος

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε  ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το πρώτο θέμα αφορά σε φωτογραφία του υπουργού Άμυνας με πρώην «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής και εθνοφύλακα και το δεύτερο στην αναβάθμιση των F-16.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλαν στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Αφορμή ήταν ένα καταδικασμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συμμετέχει στο τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας και έχει φωτογραφηθεί με τον υπουργό Αμυνας.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο λόγω φωτογραφίας του με τον πρώην «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής

Χαμός στην Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής για τα F-16

Χαμός στην επιτροπή εξοπλιστικών της Βουλής που είχε ως αντικείμενο την συζήτηση για  την αναβάθμιση των F-16.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον Βασίλη Κικίλια από πλευράς ΝΔ και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο από πλευράς Δημοκρατικής Συμπαράταξης καθώς η αναβάθμισή είχε ήδη εγκριθεί από το ΚΥΕΣΑ χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Η συνεδρίαση διεκόπη και ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη. Επιστρέφοντας δήλωσε ότι η ΝΔ εγκρίνει επί της αρχής τη συμφωνία, ασκώντας όμως κριτική στον κ. Καμμένο. [Διαβάστε ΕΔΩ]

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version