Ο Φωκάς πάει να μας βγάλει τρελούς: Διαβάστε την απολογία του για τα συνθήματα

16/04/18 • 15:54 | UPD 16/04/18 • 15:54

Ο Αριστείδης Φωκάς παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τα συνθήματα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αριστείδης Φωκάς παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τα συνθήματα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων στο απολογητικό του σημείωμα στην Βουλή προσπάθησε να διαψεύσει όλους όσους τον είδαν και τον άκουσαν να επιτίθεται εναντίον της Βουλής ενορχηστρώνοντας το σύνθημα «να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή».

Τόνισε ότι το μόνο λάθος που έκανε ήταν να μην αντιδράσει στις ακραίες εκφράσεις των «αδικημένων» οπαδών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα είπε ότι όλοι αγωνίζονται για την πολιτική αναβάθμιση της Βουλής!

Αυτή είναι η επιστολή του κ. Φωκά:

Και αυτό είναι το βίντεο που δείχνει όλη του την δράση:

Μετά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την απόφαση για την παραπομπή του κ. Φωκά αύριο στην επιτροπή δεοντολογίας του κοινοβουλίου.

«Αποφασίσαμε στην Διάσκεψη των Προέδρων να κληθεί αύριο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής Φωκάς να δώσει τις εξηγήσεις που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να δώσει. Έχει στείλει ο ίδιος και επιστολή στην διάσκεψη των προέδρων. Αύριο θα υπάρξει αποδοκιμασία της δικής του παρουσίας και συμπεριφοράς. Δεν λέω ενέργειας, άλλο οι ενέργειες και άλλο η παρουσία. Όλα αυτά θα τα δει αύριο η επιτροπή δεοντολογίας. Δεν θέλαμε αυτό το θέμα να περάσει χωρίς συζήτηση διότι αφορά στον πυρήνα της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, στην ίδια την Βουλή» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.