Μήνυση κατά του Κατσίκη των ΑΝΕΛ καταθέτει ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς

30/03/18 • 16:57 | UPD 30/03/18 • 17:01

Αγωγή κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη θα καταθέσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με αφορμή, όπως αναφέρει στη δήλωσή του, την χθεσινή συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε.

Μήνυση κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη θα καταθέσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με αφορμή, όπως αναφέρει στη δήλωσή του, την χθεσινή συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής».

«Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του» προσθέτει ο κ. Αμυράς.

«Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη» καταλήγει.