«Κατσίκη ζήτα συγνώμη» – Χαμός στους ΑΝΕΛ με την δήλωση περί ανταλλαγής Ελλήνων και Τούρκων αξιωματικών

28/03/18 • 11:59 | UPD 28/03/18 • 11:59

Την πρόταση του έτερου βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των οχτώ τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν, αποδοκίμασε έντονα μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

Την πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες, στηλίτευσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Ελληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

 

Νωρίτερα, μία πρωτοφανή πρόταση έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, συντασσόμενος εμμέσως πλην σαφώς με τον Ταγίπ Ερντογάν, αφού πρότεινε την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς!

Ο κ. Κατσίκης είπε χαρακτηριστικά: «Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση». Ο κ. Κατσίκης όταν ρωτήθηκε αν το ενδεχόμενο ανταλλαγής το έχει συζητήσει με τον Πρόεδρο του κόμματός του, Πάνο Καμμένο, είπε:ν «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Αμυνας, Όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το δεύτερο αίτημα των δικηγόρων των δυο Ελλήνων να αποφυλακιστούν μέχρι την δίκη με την αιτιολογία ότι δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στην Τουρκία και ότι είναι ύποπτοι φυγής…

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» Ερντογάν: Θέτει θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους