Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

«Σήμερα είναι ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης. Ορόσημο μακροχρόνιων αγώνων του λαού μας για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία» τονίζει σε δήλωσή της για την επέτειο του 1821, η Φώφη Γεννηματά.

«Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο για να θυμόμαστε και να τιμούμε τους αγωνιστές, αλλά και για να κοιτάμε μπροστά και να αγρυπνούμε. Αντλούμε δύναμη, εμπνεόμαστε από τα διδάγματα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα» επισημαίνει η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Και δικό μας χρέος προς την πατρίδα, την Ιστορία, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας είναι να τα υπερασπίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι» καταλήγει η κ. Γεννηματά.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version