ΝΔ: Η Αχτσιόγλου πρέπει να απολογείται για τη νύφη Τσίπρα, και όχι να επιτίθεται στους δημοσιογράφους

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΝΔ: Η Αχτσιόγλου πρέπει να απολογείται για τη νύφη Τσίπρα, και όχι να επιτίθεται στους δημοσιογράφους

«Αντί η κυρία Αχτσιόγλου να απολογηθεί για την προνομιακή μεταχείριση της συζύγου του αδελφού του Πρωθυπουργού, επιτίθεται στου δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα», αναφέρει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Καράογλου.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας  για το αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής όπου αποκαλύπτεται ότι η νύφη του Αλέξη Τσίπραατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων και στο Δημόσιο, αλλά και στο γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή και όχι ως αποσπασμένη υπάλληλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αποκλειστικό: Νόμιμο «ρουσφέτι» για τη νύφη του Τσίπρα – Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα

Όλη η δήλωση Καράογλου

«Όσο απαράδεκτη και προκλητική ήταν η ενέργεια της Υπουργού Εργασίας, κυρίας Έφης Αχτσιόγλου, να διορίσει με προνομιακό τρόπο τη σύζυγο του αδελφού του Πρωθυπουργού, η οποία είναι δημόσια υπάλληλος, σε θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων και στο γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης ως μετακλητή, άλλο τόσο απαράδεκτη ήταν και η απάντηση που απέστειλε στην εφημερίδα που έκανε τη σχετική αποκάλυψη. Σε αυτήν, εσκεμμένα αποσιωπά ότι ως μετακλητή – και όχι ως αποσπασμένη – η συγγενής του Πρωθυπουργού εισπράττει επιμίσθιο, δηλαδή αύξηση μισθού σχεδόν 30%.

Αντί να απολογηθεί και να αλλάξει σήμερα κιόλας την απόφαση της, η ηγεσία του Υπουργείου επιτίθεται στους δημοσιογράφους που έφεραν στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα γεγονός που αναδεικνύει το πλεόνασμα πολιτικής ανηθικότητας που χαρακτηρίζει την παρούσα Κυβέρνηση» αναφέρει ο Θόδωρος Καράογλου.

«Από ό,τι φαίνεται, όταν ο κ. Τσίπρας έλεγε επί λέξει ότι “αποσυμφορεί τη δημόσια διοίκηση από τις στρατιές συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων των Υπουργών” εννοούσε προφανώς αυτούς οι οποίοι δεν είναι συγγενείς και φίλοι του ιδίου και των υπολοίπων μελών της Κυβέρνησής του» καταλήγει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version