ΝΔ για Τσίπρα: Δεν θα έχει αντίρρηση να αποδοθεί δικαιοσύνη για το 1ο εξάμηνο του 2015

02/03/18 • 23:50 | UPD 02/03/18 • 23:50

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα του 3ου Οικονομικού Φόρουμ στους Δελφούς.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «χαιρετίζει» τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί της απόδοσης δικαιοσύνης για όσα συνέβησαν στο παρελθόν και εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «δεν θα έχει αντίρρηση να αποδοθεί Δικαιοσύνη και για όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015», μετά και τις δηλώσεις του Τόμας Βίζερ για τα 200 δισ. που κόστισε στην Ελλάδα εκείνη η περίοδος.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στα γνωστά ψέματά του είπε σήμερα ότι πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Χαιρετίζουμε αυτήν την δήλωσή του. Καθώς όμως βρίσκεται στους Δελφούς θα έμαθε προφανώς ότι ο πρώην πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, από το ίδιο ακριβώς βήμα, δήλωσε το πρωί ότι το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στοίχισε στη χώρα 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα έχει αντίρρηση να αποδοθεί Δικαιοσύνη και για όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015».