Χωρίς την υπογραφή Σαλμά η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη

28/02/18 • 15:36 | UPD 28/02/18 • 16:21

Η πρόταση υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους του κόμματος και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι όμως και τον βουλευτή της Μάριου Σαλμά, ο οποίος είναι ένας από τους «10» ελεγχόμενους στην προκαταρκτική επιτροπή που συστήθηκε με βάση την πρότασης της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις.

«Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει» ανέφεραν χαρακτηριστικά ενώ από το περιβάλλον του κ. Σαλμά υποστηρίζεται ότι δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία αντεκδίκησης. «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
Στην Πειραιώς, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ενώ αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως είπε πάντως στον ΣΚΑΪ κορυφαίο στέλεχος του κόμματος «είναι προσωπικό θέμα του κ. πρόεδρου της ΝΔ πώς θα χειριστεί την υπόθεση».