Γεωργιάδης: Διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι ο Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει ο Μητσοτάκης;

23/02/18 • 14:44 | UPD 23/02/18 • 18:04

«Πόλεμος» Αδωνι Γεωργιάδη με ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Novartis. Διαβάστε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη,  τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τη Novartis και τα όσα είπε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει για αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησαν από το Μέγαρο Μαξίμου στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού. «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.