Παπαγγελόπουλος: Ο Γεωργιάδης παραποιεί τα λεγόμενά μου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Παπαγγελόπουλος: Ο Γεωργιάδης παραποιεί τα λεγόμενά μου

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατήγγειλε παραποίηση των λεγομένων του από τον Άδωνι Γεωργιάδη, λαμβάνοντας το λόγο μετά την ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι συνομιλούσε με την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Επίσης σημείωσε ότι «είπα απλά να ανοίξουν τα τηλέφωνα μου και ότι δεν έχω κάνει καμία παράνομη πράξη». «Να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου, αλλά να ανοίξουν και μερικών άλλων».

Ανέφερε επιπλέον ότι είχε μερική ενημέρωση για την υπόθεση, σημειώνοντας ότι η δικογραφία στον υπουργό Δικαιοσύνης πηγαίνει ανοιχτή.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version