Αθήνα Καιρός

Τι ήθελε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο; – Πυρ κατά βούληση από την αντιπολίτευση

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Τι ήθελε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο; – Πυρ κατά βούληση από την αντιπολίτευση

Η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο λίγο πριν κατατεθεί μέρος της δικογραφίας στη Βουλή προκάλεσε την έντονη αντίθεση της αντιπολίτευσης. 

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από  τη ΝΔ, με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο να γράφει στο Twitter: «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;».

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του κόματος Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε επίσης στο Twitter: «Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό». Στην συνέχεια τόνισε:: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!».

«Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα… Η παρουσία του Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο παραβιάζει το Σύνταγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.  Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμα ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί μόνο να διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης στη Βουλή, ούτε καν να τον ανοίξει. «Οι μέρες τους είναι μετρημένες» σημείωσε μάλιστα.

«Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό» δήλωσε νωρίτερα στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, κατηγορώντας Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σε σχόλιο του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, αναφέρει ότι: «Από την ανακοίνωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του στον Άρειο Πάγο, προκύπτει η απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]