Ξανά στη Βουλή το κόμμα του Καρατζαφέρη – Προσχώρησε στο ΛΑΟΣ ο Μίχος

29/01/18 • 21:28 | UPD 29/01/18 • 21:30

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, το κόμμα του Καρατζαφέρη έξι χρόνια μετά την παρουσία του στη Βουλή και στην τότε κυβέρνηση, «επιστρέφει» στο ελληνικό κοινοβούλιο,

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος προσχώρησε στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης και επισημοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, έξι χρόνια μετά την παρουσία του στη Βουλή και στην τότε κυβέρνηση, «επιστρέφει» στο ελληνικό κοινοβούλιο, έχοντας ως εκπρόσωπό του ένα πρώην ηγετικό στέλεχος της ΧΑ.

Ο Νίκος Μίχος είχε ενταχθεί για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου (πρώην στελέχους του ΛΑΟΣ), όμως αποχώρησε και από εκεί.

Την προσχώρηση του Νίκου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας Αϊβαλιώτη.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του κόμματος, η οποία ανέφερε: «Την προσχώρηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας κ. Νικολάου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του, σήμερα Δευτέρα 29-1-2018».

Copy link
Powered by Social Snap