Μαίνεται ο... βιντεοπόλεμος

«Τελικά η πρόταση της κυβέρνησης ποια είναι;» – Το βίντεο της ΝΔ για το Σκοπιανό

29/01/18 • 19:42 | UPD 29/01/18 • 19:44

Με ένα βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου απάντησε η ΝΔ  για το βίντεο που κυκλοφόρησε το Μαξίμου με δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

Το βίντεο της Πειραιώς δείχνει τον μεν πρωθυπουργό να μιλά υπέρ σύνθετης ονομασίας και τον υπουργό Άμυνας να αρνείται κατηγορηματικά κάθε χρήση του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων. «Τελικά η πρόταση της κυβέρνησης ποια είναι;» καταλήγει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει: 

«Αφού υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ότι είναι Κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018 ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον – εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας – είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής».

Ο τίτλος στο βίντεο είναι: «Ποιος και πότε λέει την αλήθεια» και παραθέτει δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στο κείμενο αναφέρεται:

«Οι διαρκείς παλινωδίες  της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά. Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο με δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές».