Επέλεξαν δικά τους παιδιά

Συγγενείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο σποτ του Μαξίμου

29/01/18 • 18:18 | UPD 29/01/18 • 18:35

Τη μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου Τάσου Πολιτίδη, Σοφία, επέλεξαν οι συντελεστές του διαφημιστικού spot της κυβέρνησης για την προπαγάνδιση θέσπισης του ειδικού τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr η  κυρία που ακούγεται να λέει “θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται”, είναι η μητέρα του τέως συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και νυν υπαλλήλου του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1477 ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων.

Στο ίδιο spot πρωταγωνιστεί, όμως, και ο ίδιος ο…συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει “Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…ανοίγουμε καινούριους λογαριασμούς, καθαρούς και δίκαιους”. Χωρίς, φυσικά, να αναγράφεται κάπου η ιδιότητά του…

Στην έκπτωση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος για 140.000 νοικοκυριά σε δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη αναφέρεται στο τελευταίο βίντεο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ξεκινά με πλάνα στα τούνελ της εθνικής οδού και τονίζεται: «Πέρασαν κοντά 10 χρόνια, απ’ όταν επιτέθηκαν στις ανάγκες σου». Υπάρχουν πλάνα από τη λίμνη Καστοριάς και εμβόλιμα παρουσιάζουν εικόνες από γλυκά και ρυζόγαλα και φράσεις όπως «μια νέα φάση στέρεα και φωτεινή».