Το Κίνημα Αλλαγής απορρίπτει ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση

29/01/18 • 12:06 | UPD 29/01/18 • 12:07

Μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και προς όσους διαδίδουν φήμες, έστειλε το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τα όσα λέγονται για συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και προς όσους διαδίδουν φήμες, έστειλε το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τα όσα λέγονται για συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μεταδίδει το capital.gr συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ξεκαθάριζαν σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί «αντικατάστασης» στην κυβέρνηση των ΑΝΕΛ με το Κίνημα Αλλαγής πως δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση για εμάς και κανένα τέτοιο σενάριο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η όλη συζήτηση ωστόσο έχει στηριχθεί στο ότι η στάση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει προκαλέσει «αρρυθμίες» και αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνηση με αφορμή το Σκοπιανό.

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος (ρ/σ Θέμα), δηλώνοντας πως: Σε ό,τι αφορά την διεύρυνση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα, σε ό,τι αφορά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής, το αποκλείω κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

Θεοδωράκης: Κανείς πρόθυμος

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τα σενάρια περί συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ. Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα», ανέφερε.