Ρεσιτάλ λαϊκισμού από Καμμένο

19/12/17 • 19:54 | UPD 19/12/17 • 21:30

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην κ. Βούλτεψη και είπε πως «και εσείς τα παίρνατε, μαζί τα φάγατε».

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Σοφίας Βούλτεψη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην κ. Βούλτεψη και είπε πως «και εσείς τα παίρνατε, μαζί τα φάγατε». Στη συνέχεια η κ. Βούλτεψη ζήτησε το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο:

«Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έφαγα και εγώ με κάποιον τρόπο επειδή ως δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο έπαιρνα τον μισθό μου από την εφημερίδα που έπαιρνε κάποια δάνεια και επομένως έφαγα κι εγώ από τα κλεμμένα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Η πορεία μου είναι γνωστή. Ούτε κότερα έχω , ούτε αγόρασα τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά. Και βέβαια αυτό που είπα είναι πως είναι θράσος να εμφανίζεται κάθε φορά στη βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί. Πού ήταν ο κ. Καμμένος όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Ξαναβγήκε στον πόλεμο όταν έφυγε ο εχθρός».

«Το αμάξι του Αμίν Νταντά δεν το είχα ποτέ, οι δημοσιογράφοι το γράφουν . Του κ. Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο. Όσον αφορά στο κότερο είχα μεγαλύτερο παλαιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη» απάντησε ο κ. Καμμένος. Την πήγαινα βόλτα στο παρελθόν. Πήρα μικρότερο γιατί η περιουσία μου έχει μειωθεί» της απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η κ. Βούλτεψη φώναξε από τα έδρανα «εμένα;»

«Το διαψεύδει η κ. Βούλτεψη» είπε παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης.

«Θα σας δείξω φωτογραφίες» είπε χαμογελώντας ο κ. Καμμένος.