Κόντρα Τζανακόπουλου-Λοβέρδου για την δέσμευση λογαριασμών του «Αθήνα 9,84»

18/12/17 • 23:24 | UPD 18/12/17 • 23:24

Εντονη αντιπαράθεση μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Δημήτρη Τζανακόπουλου ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την δέσμευση από την ΑΑΔΕ των λογαριασμών του «Αθήνα 9,84».

Εντονη αντιπαράθεση μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Δημήτρη Τζανακόπουλου ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την δέσμευση από την ΑΑΔΕ όλων των λογαριασμών – ακόμη και μισθοδοσίας – του δημοτικού ραδιοφώνου Αθήνα 9.84.

«Επειδή είστε φίλοι του λαού και επειδή μαθαίνω ότι μεταξύ των τραπεζικών λογαριασμών του 9,84 που δεσμεύτηκαν είναι και ο λογαριασμός της μισθοδοσίας και επειδή έρχονται Χριστούγεννα θα ήθελα να μας πείτε τι θα κάνετε;», ρώτησε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος

«Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον 9,84» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Πρόσθεσε δε ότι «είναι ζήτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων» και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων. Παράλληλα, ο κ. Τζανακόπουλος, εξέφρασε την απορία του «για την σπουδή της παρέμβασης αυτής» και υποστήριξε ότι μοιάζει «λίγο περίεργη και επηρεασμένη από σκοπιμότητες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ