ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θέλει ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που… κατέστρεψαν τη χώρα

16/12/17 • 20:50 | UPD 16/12/17 • 20:50

«Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να ξεχάσουμε τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 11ο συνέδριο της ΝΔ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του κόμματος σημείωσε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να συγκροτήσει ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που… κατέστρεψαν τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής:
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού να ξεχάσουμε τις ιστορικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαγεωργόπουλο, τη διαπλοκή και να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα.

Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα ως άνω αναφερόμενα και επιπλέον να ζητήσει συγνώμη από το νέο μέτωπο για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις…..»

Copy link
Powered by Social Snap