ΝΔ: Ακόμα πιο εκτεθειμένος ο Καμμένος μετά την απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών

08/12/17 • 19:45 | UPD 08/12/17 • 19:45

«Μετά τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής ο Πάνος Καμμένος είναι ακόμη πιο εκτεθειμένος» σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Μετά τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής ο Πάνος Καμμένος είναι ακόμη πιο εκτεθειμένος» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Για πρώτη φορά η Επιτροπή Εξοπλισμών ακυρώνει μια γνωμοδότησή της αναγνωρίζοντας έτσι την ύπαρξη σκανδάλου στην υπόθεση πώλησης όπλων μέσω του μεσάζοντα-λαθρέμπορου Β. Παπαδόπουλου στη Σαουδική Αραβία» επισημαίνει επίσης η ΝΔ και προσθέτει:

«Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο κ. Τσίπρας που εξακολουθεί να καλύπτει τον συναρχηγό του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει ακόμη και πλαστά έγγραφα στην βουλή σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να συγκαλύψει τη σκοτεινή υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί.
Την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου φανερώνει και η σημερινή επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να αναιρέσουν την προηγούμενη απόφασή τους, η οποία, όπως παραδέχθηκε ακόμη και ο κ. Φίλης, εκθέτει την Κυβέρνηση ηθικά και πολιτικά.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα νομιμοποιήσει τη διαδικασία συγκάλυψης και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλει δεν θέλει η Κυβέρνηση θα απαντηθούν.

Πόσο μάλλον όταν ακόμη και η κυβερνητική πλειοψηφία εισηγούμενη την ακύρωση της συμφωνίας, αναγνωρίζει πλέον και τυπικά ότι η Ελλάδα έχασε 66 εκ. ευρώ εξαιτίας της επιμονής του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου να χρησιμοποιήσει ως μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο».