Οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ μέσα από το πλάνο του «Αύριο»

08/12/17 • 14:04 | UPD 08/12/17 • 14:05

Οι νεολαίοι από μόνοι τους βάζουν τον πήχη πιο ψηλά και καταθέτουν ένα συνολικό πλάνο διακυβέρνησης, που οι ίδιοι το ονόμασαν «Αύριο»

Όταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στην ΟΝΝΕΔ και στα «συστήματά» της σίγουρα είχε στόχο μια νεολαία που θα παράγει πολιτική και όχι μικροπολιτική.

Ένα χρόνο και κάτι μετά καταλυτική του παρέμβαση και την επανίδρυση της, μάλλον μπορεί να λέει ότι τον στόχο αυτό τον πέτυχε και αυτό φαίνεται από τη συνολική παρουσία της οργάνωσης αυτό το διάστημα. Την ερχόμενη Δευτέρα, υπό το βλέμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οι γαλάζιοι νεολαίοι από μόνοι τους βάζουν τον πήχη πιο ψηλά και καταθέτουν ένα συνολικό πλάνο διακυβέρνησης, που οι ίδιοι το ονόμασαν «Αύριο» και προέκυψε από την επεξεργασία των αιτημάτων που κατέγραψαν σε συναντήσεις τους με απλούς πολίτες και επαγγελματίες, αλλά και από τις απαντήσεις 7.000 και πλέον νέων στο ερωτηματολόγιο που ανήρτησαν.

Θα πείσουν οι ΟΝΝΕΔίτες τον πάντα απαιτητικό κ. Μητσοτάκη για τις προτάσεις τους, ειδικά μάλιστα εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος; Η συνέχεια τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.