Του ετοιμάζουν φιέστα

Αναχώρησε από την Αθήνα ο Ερντογάν – Αγωνία για την επίσκεψη στη Θράκη

08/12/17 • 10:15 | UPD 08/12/17 • 11:22

Οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό

Με προορισμό την Κομοτηνή αναχώρησε από την Αθήνα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Η πολυπληθής αποστολή έφυγε από το κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος λίγο πριν από τις 10 το πρωί, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με την περιοχή αποκλεισμένη και για τους πεζούς.

Λίγο πριν φύγει, τον Τούρκο πρόεδρο επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο του ο Έλληνας επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την εποχή που ο ένας ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και ο άλλος δήμαρχος Αθηναίων.

Στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος τον περίμενε ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Στην Αλεξανδρούπολη, θα τον υποδεχθούν ο αναπληρωτής υπουργός και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και Ιωάννης Αμανατίδης, αντιστοίχως.  Εν συνεχεία θα επισκεφθεί την Κομοτηνή, θα προσευχηθεί στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ και η επίσκεψη θα κλείσει με γεύμα στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion».  Στις 16:00 θα αναχωρήσει για την Τουρκία.

Οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό. Αυτό καθώς ο “σουλτάνος” απέδειξε χθες από την Αθήνα ότι είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θέλει χωρίς περιστροφές.

Μίλησε ήδη για “αδελφούς” και για “Τούρκους” στην περιοχή κάνοντας μάλιστα λόγο για μειονότητα “Τούρκων” της τάξης των 150.000 ατόμων!
1:

Έριξε τη “μάσκα” και ουσιαστικά παραδέχθηκε και το ρόλο του εκεί προξενείου και έτσι η ελληνική πλευρά από σήμερα είναι σε πλήρη συναγερμό καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες για μαζικές μετακινήσεις τούρκων με πούλμαν από την Τουρκία δεν ανήκουν σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην σφαίρα της φαντασίας….