«Καρφιά» Τζανακόπουλου σε Φίλη: Ήξερε τι ψήφιζε

05/12/17 • 18:40 | UPD 05/12/17 • 20:26

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως ο Νίκος Φίλης γνωρίζει το νομοθετικό πλαίσιο

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τα σχόλια του Νίκου Φίλη για τους πλειστηριασμούς και τα πλεονάσματα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως ο Νίκος Φίλης γνωρίζει το νομοθετικό πλαίσιο επειδή εκείνος το ψήφισε!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο Νίκος Φίλης κρούει σε ανοιχτές θύρες διότι η κυβέρνηση έχει ήδη εκφράσει τον προβληματισμό της για τα υψηλά πλεονάσματα.

δυναμική της οικονομίας και η πορεία των εσόδων είναι τέτοια που ακόμη και με αυτά τα πλεονάσματα είναι δεδομένο ότι η χώρα έχει βγει οριστικά από την ύφεση, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος, θέλοντας να βάλει τέλος στη συζήτηση, που άνοιξε ο κ. Φίλης.

Ως προς τους πλειστηριασμούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι «καμία λαϊκή κατοικία δεν πρόκειται να εκπλειστηριαστεί. Κανένα υπερχρεωμένο νοικοκυριό δεν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του».