Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Βασίλη Παπαδόπουλο μέσω Twitter

30/11/17 • 15:28 | UPD 30/11/17 • 15:29

Απάντηση έδωσε ο Πάνος Καμμένος στις αιτιάσεις του φερόμενου ως μεσάζοντα στην πώληση οπλισμού στη Σαουδική Αραβία

Απάντηση έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος τόσο στις αιτιάσεις του φερόμενου ως μεσάζοντα στην πώληση οπλισμού στη Σαουδική Αραβία Βασίλη Παπαδόπουλου όσο και στις κατηγορίες που απηύθυνε εναντίον του η ΝΔ, δια στόματος Βορίδη ότι τα έγγραφα που κατέθεσε στη βουλή για την πώληση οπλισμού είναι πλαστά.

«Το 1978 όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρόνων και πήγαινα σχολείο δεν πούλαγα αυτοκίνητα στο Παπαδόπουλο. Τσάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre ξεφτιλίζεστε περισσότερο»

Η ανάρτηση Καμμένου

Εμφανίστηκε ο μεσάζων Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την Σαουδική Αραβία, αλλά ωστόσο διαψεύστηκε ο ρόλος του από επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Τράγκα, με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Τράγκας αναρωτήθηκε πολλές φορές για την ταυτότητα του ανθρώπου που στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής δήλωνε ότι είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη φράση «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;», ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε αποκαλύψεις στον Γιώργο Τράγκα που θα συζητηθούν. «Σας ακούω χρόνια. Μ’ αρέσουν κατά καιρούς οι απόψεις σας. Είστε μια φωνή της αλήθειας» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Τράγκα και δίνοντας παράλληλα την έγκρισή του στο να μεταδοθεί η συνέντευξή του στον αέρα του ραδιοφώνου.

«Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκαιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκαιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος και υποσχέθηκε και ένα αποκαλυπτικό e-mail που θα στείλει στον δημοσιογράφο, ενώ κατέληξε: «Σημασία έχει, όμως, να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας τη λέξη «μεσάζων» ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη, τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο έκανε και περαιτέρω αποκαλύψεις όταν θυμήθηκε την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου: «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη», είπε επίσης.